ledig dag

Idag är jag ledig, denna vecka och de två följande innebär mycket jobb för mig, är inte ens ledig två dagar i rad. Lite drygt men det är väl lika bra, ger ju en del pengar. Dagen idag har varit rätt slapp, gick upp tidigt och slängde in tvätt i maskinerna men sen sov jag till halvtio igen. J fick tvätta resten :)


Har sen suttit och planerat vår semester som vi ska på i augusti då jag jobbat klart. Ska först till Norrtälje och sova på hotell där (fick det i present förra året och inte haft tid att utnyttja det, men nu så!) och då tänkte vi åka ner längs kusten som ska vara fin, sen åker vi till Göteborg men med tåg den här gången, smidigare så. I Götet har vi inte så många planer än så länge mer än Liseberg såklart! Har därför suttit och kikat på grejer att göra där. Det ska bli så skönt att åka iväg en sväng innan skolan drar igång igen!

Ikväll ska vi på Winnerbäck, bror min ska med också, innan blir det nog käk på Church street. KUL!

en semester senare.

Har varit hos mamma och haft semester! :D Hade det hur bra som helst som vanligt, och så kul att umgås hela familjen. Mys och lek med brorsdöttrarna såklart också, härligt!
J och jag åkte upp på söndag em då vi nyktrat till efter bröllopet så på söndagen hann vi inte med så mycket, men i måndags var vi till Orsa björnpark, såg björnar, isbjörnar och tigrar. Ingen varg tyvärr. Coolt att se isbjörnar dock!
Tisdagen spenderades till en del hos Js mormor, hon spöade oss i Chicago som vanligt och tilläggas bör kanske att hon är 92! Sen var vi en sväng på stan och sen hem till "styvbror" och Tina för lite kaffe. Fick ju träffa deras lilla godbit Viktor också, på tiden!
Sen åkte vi hem på onsdagen då J fyllde år, var ut och firade honom på kvällen med Emma, Emma & Olle. Jättekul som väntat! Igår och idag har jag jobbat, inte så långa dagar så det var skönt med en mjukstart. Nu blir det hårdkörning i tre veckor innan semester!
Förresten, var tog sommaren vägen? Skitkallt idag ju... Vill ha mer sommar!

Bröllop!

Igår var den stora dagen för Sandra och Joel, de gifte sig i Oslättfors kyrka och de var så fina! Hela bröllopet var superfint och ordnat på allra bästa sätt. Festen var jättekul och alla tal var fina. Jag grät en skvätt några gånger så allt var som det skulle. :P Ska visa nån bild sen om det är ok för brudparet. Vi kom hem strax efter 3 inatt och då hade inte brudparet lämnat festen än! Men vi orkade inte längre så vi åkte hem ändå, haha. 

Idag har vi i princip bara vaknat och ätit frukost och degat. Ska åka till mamma strax, äta lite lunch först bara. Bror m familj är redan där så det ska bli roliga dagar däruppe!

Torsdag - äntligen!

Idag kommer han hem äntligen, som jag har längtat! :) Han sitter i bilen nu på väg hem.
Jag har varit och badat med Carro Skogh, så härligt. Idag är det inte riktigt lika varmt som tidigare, bara 25 grader. ;) Mycket behagligt. Hoppas på att värmen fortsätter så vi får varmt i Mora till veckan. Åker dit på söndag och stannar till onsdag. Ska bli härligt att umgås med min familj.
'
Ska ner på stan nu och leta skor till bröllopet på lördag, skulle vara så skönt att hitta ett par inte alltför dyra.

Härliga, underbara sommar

Så underbart varmt hur länge som helst nu! Älskar det. Idag jobbade jag halvdag så efter det åkte jag och Annso och badade och solade i Harnäs, så härligt. Sämre kan man ha det.

Har haft en härlig helg med, i lördags gjorde jag stan med Nina, köpte en klänning till bröllopet på lördag, på kvällen satt jag med Maria m.fl på Brända i 5 timmar! Underbart att sitta ute i shorts och linne till kl 1 på natten.
Söndagen spenderades i Järbo med mina bästa tjejer, Alva och Ella, och deras föräldrar. Hade en härlig dag med mycket lek och mys. Kollade fotbollen där med, skönt att Spanien vann.
Igår gjorde jag och Nina en liten tripp ner till Emma i Uppsala, käkade middag och glass. Är så härligt med sommar och att göra saker varje dag! Spelar ingen roll att man jobbar, det finns ändå energi till annat med.
Just nu är det Morden i Midsommer på teve så jag ska kika klart på det nu. Imorn blir det jobb hela dagen, kanske en sväng ner på sommarkväll efteråt.

Hemma igen

Flög ju hem från Umeå igår, det var lika jobbigt som alltid att åka ifrån stugan, speciellt när alla andra är kvar! Usch, jag avskyr att åka... Kom iallafall till Arlanda något försenad och med en hemsk tryckande huvudvärk som kom när vi landade, fick inte ont i öronen som jag brukar utan ont i huvudet istället. Den försvann iallafall eftersom så det var ju bra. Hann precis med mitt tåg hem också, skönt att slippa vänta flera timmar. Var hemma i lägenheten strax innan elva igår kväll.

Idag har jag jobbat, sjukt mycket att göra men rätt kul då ju! Efter jobbet har jag bara käkat och slappat i soffan, så trött efter resa plus jobb.
I helgen hoppas jag hinna träffa några kompisar plus bror med familj.
J kommer inte hem förrens om en vecka, är så avis på att han får vara kvar däruppe och vara ledig! Även fast han såklart förtjänar det så som han slitit hela året, men jag skulle ge mycket för att få göra honom sällskap.
Blir förresten Falun för mig på första praktiken i höst, hoppas kunna pendla, det är bara två veckor så det borde funka.

I Umeå

Har bra dagar uppe i stugan. I söndags åkte vi upp, jag, Ewa, Eva, Per och Wilma. Det gick bra, vi kom upp vid två-tiden. Tyvärr var det inte strålande väder men det var skönt att komma upp i tid ändå. På kvällen kom Jonthe med Emma & Joel också, mys! :)

Gårdagen spenderades med en del jobb i stugan och en sväng på stan i Umeå. Hittade värsta rean på Monki, jag var i himlen! Hejdade mig och köpte tre tröjor för 200 kronor. :) Mycket nöjd.
Idag har det varit bättre väder, sol och ganska varmt, så vi åkte ut till en ö och låg och jäste ett par timmar, det var härligt. Tyvärr blåste det upp senare så vi åkte tillbaka då. Har bastat och nu väntar mat strax.
Kortspel på kvällarna såklart och jag har vunnit 3 av 4 spel hittills... :P
Strax börjar ju första semifinalen också, den ska ses.

Lördag!

Har jobbat igår och idag i värmen. Igår kom min dator och som tur är så har jag en snäll svärfar som kunde åka och hämta den åt mig så jag fick den igår kväll! :) Den är så fin! Den ska få följa med till Umeå så vi kan fixa i ordning den så jag kan använda den sen.
Just nu är jag lite stressad, om 2 timmar ska jag vara hos Karin och innan dess så ska jag duscha och fixa mig, packa till Umeå och åka till Valbo och vattna hos Js mamma. Tur i oturen att jag inte ska vara borta så länge så det behövs inte packas alltför mycket saker.
Bäst att sätta fart, nästa gång vi hörs är jag i stugan i Umeå!

Torsdag

När jag höll på och flyttade över mina inlägg insåg jag att just rubriken Torsdag var väldans vanlig... Den och fredag var nog de vanligaste! Men det är ju så härligt att skriva på torsdagar eftersom hela helgen är framför en!

Jag har jobbat 4 timmar idag, lite lagom sådär på förmiddagen :) Sen åkte jag hem, hjälpte J packa och sen mös vi runt på stan en sväng. Åt lunch, handlade lite smått och gott, fikade och gick hem sen. Jag sa till Jonthe när vi var hemma innan stan att jag skulle vilja ha en svart och en vit slapp-tshirt nu, och vad hittade jag om inte just det på rea dessutom! 150 spänn för både en vit och en svart. Sånt gillas! Köpte dessutom ny concealer, också på rea. Bra med rea när man inte har så mycket pengar. 



Kom hem för en stund sen efter att ha skjutsat Jonthe till bussen, han är på väg till Nordingrå där han ska ha några dagars fiskesemester med Emma & Joel. Jag vill också! Måste stanna hemma och jobba... Åker iaf norrut på söndag och möter upp dom i Umeå, det ska bli så härligt! Hoppas på bra väder. 

Ikväll ska jag träffa Lotta, käka middag, sushi blir det!

RSS 2.0