Söndag

Ny vecka, nytt jobb. Gjorde min sista dag på sjukhuset i fredags, fick present av dom! Det hade jag verkligen inte väntat mig eftersom jag bara varit där i 4 veckor, blev väldigt glad och fick höra fina ord som värmde. Konstigt att sluta nu när jag liksom kommit in i det men jag tror det nya jobbet blir riktigt bra. Håller tummarna för att jag kommer trivas lika bra där. Blir lite längre till jobbet än vad jag haft nu så jag hoppas jag pallar det bara.
Träffat vänner i flera dagar nu, i torsdags var Lotta och Sofie här och åt sushi med mig, hade jättetrevligt och vi hade massor att prata om som vanligt! I fredags var jag hemma hos Maria på tjejmiddag, mys! Har inte träffat henne sen i julas så det var riktigt kul! Igår kväll var vi ut och käkade på Church street med Mange och Karin och idag har Carro varit här. Riktigt skoj att träffa så många fina vänner på en helg!
Jonthe har åkt till Karlstad idag, kommer hem på tisdag så jag är ensam hemma idag och imorn. Kommer mest jobba så det går ju bra, lite tomt i sängen bara!
Den ska jag krypa ner i nu och vara nervös för imorgon! (Inte så värst nervös för själva jobbet, bara för hur jag ska hitta...)

Fredagsmys!!

Ännu en fredag, och helgen väntar, så härligt! Har inte så mycket planerat i helgen för ovanlighetens skull, ska äntligen få träffa Madde på söndag! Vi har inte setts på 1,5 månad vilket är sjukt länge om man tänker att vi är vara med betydligt oftare än så. Ska bli riktigt kul och mysigt! :)
Idag blir det soft kväll i soffan, lite mat och sen en film. Älska fredagar!

Nytt jobb

Snabb uppdatering. Dagarna går fort, snart jobbat 3 veckor. Känns som längre ändå. Nästa vecka är sista veckan på sjukhuset för sen börjar jag i Sandviken, primärvård, det som jag verkligen verkligen vill!! Känns så himla kul att redan få chansen att göra det absolut roligaste och mest utvecklande inom sjukgymnastyrket. Hade inte riktigt räknat med det!
Trivs bra på sjukhuset med, framförallt med alla kollegor. Väldigt trevliga allihop och vi har kul på dagarna.
Har varit och tränat idag, cirkelfys för första gången, är helt död nu. Sjukt jobbigt, men kul! Kommer nog ha träningsvärk i en vecka känns det som.
Nu CSI på teve.

Tisdag

Har varit och tränat idag, duktig Maria! Blir så himla trött av att jobba och träning gör ju faktiskt att man blir lite piggare så nu ska jag verkligen försöka hålla i detta.
Igår var jag och fikade med Carro S, var väldigt längesen vi sågs så det var jättekul! Nu börjar ju fotbollen om en inte alltför lång framtid så då kommer vi ses oftare hoppas jag!

Sjukgymnast, vecka 1.

Första veckan som sjukgymnast är avklarad, känns bra. Imorn börjar andra veckan, känns som att man kan vänja sig vid detta. :)

Har haft en härlig helg, bio med J i fredags. Vi såg The tourist, lätt sevärd! Igår spenderades hela dagen ute i Järbo, mys och lek med Alva och Ella och sen melodifestivalen och film med Jonas & Linda. Även idag har jag fått träffa mina tjejer, jag, Alva och Linda var på bio och såg Trassel. Bra film och kul att gå på bio med Alva! :)
Sen har vi käkat middag i Valbo och firat Ewa som fyllde år igår. Skön slapp helg, precis som jag vill ha.
Nu har vi kollat solsidan och väntar in Wallander-filmen på fyran. Imorn blir det jobb igen och efter jobbet ska jag träna för första gången sen vi kom hem, på tiden! Nu ska jag verkligen försöka få in en rutin på träningen och hoppas på att jag slipper bli sjuk.

RSS 2.0