Mittiveckan

Har en plugga hemma-dag idag, skönt. Måndag och tisdag har jag och Madde kört hårt med uppsatsen, kommit en bit på väg också. Idag har hon annan skola för sig så då stannade jag hemma. Gick ändå upp tidigt och skulle sätta mig och skriva men då funkar inte internet här hemma! Typiskt att det blir krångel när jag väl är hemma. Strulade med det ett tag men sen kom det igång så jag hann sitta en timme iallafall.
Har sen varit iväg och lunchat med Annso, gott och trevligt. Vi tog en sväng på stan med, jag letade klänning till Emmas 30-årsfest på lördag men jag kan inte ha klänning alltså! Så trist när inget passar bara för att jag är olika storlekar uppe och nere... :(
Får ta nåt som jag redan har.
Nu ska jag plugga lite till, sen fixa käk och sen träna hade jag tänkt.

Söndag

Imorn är det måndag och uppsatsskrivandet tar sin början på riktigt. :) Ska bli spännande att komma igång, hoppas på att det går smärtfritt till en början iallafall. Hela denna vecka kommer ägnas åt uppsatsen, sen är det ju praktik för mig i 5 veckor så det är hårdkörning som gäller från början för att vi ska hinna!
Har haft en bra helg med tacos och film-mys i fredags och inflyttningsfest hos Emma i Uppsala igår. J följde med ner också så det var skönt. Vi har haft en bra söndag med, lite butikskikande och fika med Emma och Joel. Jag har förberett skolpapper, packat undan kursen vi avslutade i fredags och tagit fram uppsatspapper som legat på förvaring sen i våras.
Kikat på fredagens idolavsnitt så nu är jag i fas inför morgondagen. :D
Nu är det bara sängen kvar av denna söndag, skönt.

Äntligen helg.

Jobbig vecka med saker som hänt och mycket plugg. :( Nu är det helg iallafall och det känns skönt. Hade redovisning imorse och sen har jag spenderat resten av dagen med Madde, först i Uppsala sen på Upptåget och sist i Gävle. Trevligt sätt att avsluta veckan på tycker jag.
Nu ska jag skicka in den där jäkla rapporten jag tampats med i veckan och sen är det verkligen helg!

Valdagen 2010

Bra söndag idag! Träffade Annso på stan och lunchade, vi har inte setts på ett tag så det var jättetrevligt, hon var brun och snygg efter en vecka i Turkiet. Efter det åkte jag till Strömvallen för att kika på GIF med familjen Skogh, trevligt och det bästa av allt var att GIF vann med 2-0!
Har efter det ätit middag i form av sushi (för mig, kebab för J) och nu vankas det fikabesök snart, Js mamma och Tobbe kommer och födelsedagsfikar. :)
Imorn är det skoldags igen, ska bli kul att komma tillbaka och förhoppningsvis ska vi träffa Emma & Joel på kvällen.
Har såklart varit och röstat också, gjorde det efter fotbollen. Spännande valvaka att följa ikväll!

Gamling

Idag är ingen vanlig dag för det är min födelsedag! :D
Jag blir 26 år idag, gammal som gatan. Sitter och väntar på folk nu,
kalas strax, sen ikväll blir det middag med mamma & Lars och Emma på
Bistro Nord. Ska bli spännande, jag har aldrig varit där.
Trevlig helg och grattis till mig!

Fredag!

Mitt i Idol kikar jag in och säger hej. :) Har precis ätit lite tacos, sitter med ett glas rött i soffan och njuter av idol. Livet är allt bra härligt ibland.
Men snart är det slut på det roliga, baka och fixa inför min födelsedag ska göras ikväll.
Slut på praktik med, haft det riktigt bra. :)
Oj, nu börjar det igen, ha en trevlig kväll!

förkyyyyyld...

Suck, mår inge bra alls. Allmänt hängig, snorig, ont i halsen...
Inte blev det bättre av tågförseningar på sammanlagt 1 h och 40 min idag pga nåt jäkla godståg som stod still i en backe. Ibland avskyr jag att pendla. Hoppas på bättre imorn om jag kommer iväg och hoppas verkligen att jag inte är sämre då. Ska ju hålla en föreläsning imorn, surt om man förberett sig hur mycket som helst och sen inte kör hela racet liksom. Därför ska jag nu borsta tänderna och krypa ner i sängen.
Godnatt!

Söndag

i pluggandets tecken... Sitter och förbereder en föreläsning om demens som vi ska hålla på praktiken i veckan. Jag som hatar att stå framför folk och prata... :( Bara att ta sig igenom helt enkelt. Ganska intressant ändå men jag hade ju kanske hellre gjort nåt annat en söndag som denna. Vi har iallafall hunnit med att besöka Js farmor som tyvärr inte är så pigg.
I fredags var jag ut och käkade med Nina, mycket trevligt! Lördagen spenderades till viss del på jobbet, sen på kvällen åt vi med Js faster och kikade på film med, I love you Phillip Morris, skum film men rolig och helt klart värd att hyra!
Dags för en ny vecka igen, helgen har gått alldeles för fort som vanligt. Lite sovmorgon imorn ändå, behöver inte gå upp 05.10.
Ikväll kommer Emma (C) hit och kollar på SATC 2 med oss :D

Snart helg igen

En dag kvar till helg, har haft en bra vecka och det märks att man är på praktik kan jag säga, helt slut i huvudet! Ont i detsamma har jag med, som vanligt när det är mycket på dagarna och för lite sömn. Ska åka iväg och träna nu, det ska bli skönt, hoppas på att må lite bättre sen.
J är borta idag till på lördag så jag är ensam hemma. Trist men är ju inte hemma så mycket så det gör väl inte så mycket, jag har ju fullt upp också. Ska jobba en sväng på lördag med, 3,5 timmar men betalt för 7, det gillar vi! :D

Praktik-vardag

Åkt till Falun i två dagar nu, känns bra. Skönt med lite mindre folk på tåget! :) Mycket bra handledare i Falun med, och fått göra lite diverse.
Hade en bra helg med, jobb, matlagning med jobbet i lördags och RIB-båtstur i söndags. Sweet! :D
Hinner inte med så mycket när det är praktik, är ju långa dagar varje dag och sen hem, laga mat och försöka träna. Idag blidde det tvätt istället för träna, så ska försöka hinna med det imorn.
Kort uppdatering om vad jag haft för mig sen sist, nu sängen!

Torsdag igen

Tyckte jag nyss skrev att det var torsdag... Veckorna går fort! Idag är jag hemma, har ingen skola, skönt. Skulle ha lunchat med Annso men hon var tvungen att jobba så då blev jag helt solo hela dagen, oplanerat! Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Eller jo det vet jag, jag ska tvätta klart, plugga, äta lunch, åka till HiG och lämna och hämta böcker, ner på stan och kika efter höstkläder och skor och sen laga middag och sen träna (har dock sån sjuk träningsvärk så det blir inte skivstång som planerat utan puls/medel igen).
Fullt upp mao men jag har hamnat i min svårtattkommaigång-fas. Brukar hamna i den när jag inte har någon tid att passa. Bättre när jag ska träffa nån för då har jag nån hållpunkt under dagen. Ska iaf tvätta klart först.

RSS 2.0