Mellandagar, jul och skoter

Intensivt julfirande är över, nu väntar några dagars jobb innan det är nyårsdags.
Haft en väldigt bra jul, julafton hos Per & Ewa, till mamma på juldagen och hem igår. Älskar att vara med familjen (bådas familjer) och ha det bra. Äta gott och umgås!
Idag har jag för första gången åkt skoter! Det var superkul så nu måste vi nog köpa en... ;)
Åkte drygt en timme, dock mycket på en skumpig led vilket var lite drygt, kan bara tänka mig hur härligt det skulle vara att åka på fjället en solig vinterdag. Hoppas på att få uppleva det!
Nyår firas med Emma och Joel i Uppsala, ev. blir det lite skidåkning på dagen.
Idag har vi också varit hundvakt åt Wilma, lång prommis uppe i skogen tyckte både hon och vi var roligt.
Nu ska jag mysa lite i soffan innan sängen väntar.

Sjukgymnas...

Nu du mamma är det nära! ;)
Fick bara små kompletteringar och mycket beröm så imorn är det förhoppningsvis dags att skicka in en rättad version av uppsatsen som troligtvis blir godkänd och därmed är jag färdigutbildad sjukgymnast!

Sista skoldagen

Sitter och förbereder den sista skoldagen på sjukgymnastprogrammet... som är imorn! Helt sjukt vad tiden gått fort. Jag har nått min dröm!
Känns väldigt bra men såklart nervöst med eftersom jag inte vet vad jag gör efter den 5 januari... Eller jo, från 11-26 januari vet jag vad jag gör, njuter av värme, sol, bad och nya upplevelser! Men efter det är det blankt. Oskrivet blad som vänds upp. Läskigt! Men så nöjd över dessa 3 år som varit spännande, roliga, jobbiga och underbara (bland annat)!
Sen sist har jag bl.a. lämnat in uppsatsen, förberett opponeringen av en annan uppsats, jobbat och handlat klart alla julklappar.
I lördags firades första julaftonen hos Agneta och Tobbe med dom, Emma, Joel, Elin, Mattias, Martin, Evelina och Linnéa. Jättetrevligt som vanligt och god mat! Nu när man får njuta av 3 olika julbord så tar jag bara av det godaste på varje ställe, mycket praktiskt så slipper man få ont i magen. Fick fina klappar och spelade spel. Vi kom hem halvfyra, snacka om att fira jul ordentligt, 12 timmar var vi där!
I övrigt så snöar det på. Jonthe skottade av balkongen igår kväll eftersom snön gick upp till fönstrena (!) men idag är det 1,5 dm igen. Verkar som det ska fortsätta ett par dagar till också. Håller tummarna för att jag kommer ner till Uppsala i tid med tåget imorn, kan inte bli sen eftersom vi inleder dagen med opponering kl. 8.15.
Ska försvara vår uppsats 11.00 och då får vi reda på ev. kompletteringar osv. Blir nervös bara jag tänker på det, hoppas på små kompletteringar iallafall!
Tänk på mig och Madde imorn och håll gärna en tumme eller två för oss. :)

Fredag och jobbsökning

En vecka i förkylningens tecken har rullat förbi. Den där Ella-bacillen var en envis sak och jag är idag sjukanmäld från jobbet tom. Inte riktigt lägligt får man väl säga. Är ändå bättre så jag hoppas på lite julklappsshopping imorn.Missade ju att få vara barnvakt igår pga dumma förkylningen så det får bli en annan gång, snart!
Försöker göra något vettigt av dagen och har därför sökt 3 jobb. Sökte ett igår också. Tror dock inte på att få nåt av dom men söka kan man alltid göra. Ska höra av mig till cheferna här i Gävle igen också men tror jag gör det nästa vecka. Närmre examen men inte för nära jul.
Har också fått klart från vår handledare att vi kan ändra en liten grej på uppsatsen och sen skicka in den till examinator! :D Känns konstigt att det liksom är klart nu. Hoppas på att examinatorn tycker det är bra också bara...
Ikväll blir det lugnt, Idol-final så jag ska övertala J att vi ska spendera kvällen i soffan med något gott.
Nu är det skidskytte på teve! Då är det rätt bra att vara sjuk ändå. :)

Måndag

Haft en bra helg men den gick alldeles för fort! Kårfest i fredags, sista. Att vi vann spexet igen, för tredje gången, kändes mest konstigt eftersom det inte var så bra, men vi tar åt oss äran ändå! Hade jättekul och åkte hem sent, 1.19 gick tåget. Hemma till halvtre.
Lördagen åkte vi till Mora med Jonas, Alva och Ella för att gå på Viktors dop. Hade en riktigt trevlig dag, de hade ordnat allt jättebra. 8 (!) tårtor fanns att välja på men jag åt bara av en eftersom jag precis då satt med en sovande Ella i famnen och det byter man inte bort mot nån tårta i världen! :)
Sov hos mamma sen såklart och åkte hem på söndagen.
Rätt trött efter helgen då det varit full fart hela tiden och har nog även fått en Ella-bacill tror jag. Hon snorade hela helgen och det gör jag med nu. Hoppas det inte blir värre.
Är hemma också eftersom vi inte fått nån feedback från handledaren så vi kan inte göra så mycket på uppsatsen. Imorn blir det Uppsala däremot.

Ringar

Veckorna går fort! Fredag igen och jag är ledig. :) Hade ledig dag igår med, lite ovant att sova ut och ta dagen som den kommer.
Har haft en BRA vecka! Hämtade våra ringar i måndags och det känns superbra att ha den på sig. Tyvärr repade jag den andra dagen jag hade den vilket känns trist eftersom den är så fin men jag får väl lära mig att älska reporna med. ;)
I eftermiddag åker jag till Uppsala för vår sista kårfest, ska bli kul, känns dock lite drygt att åka ner bara för den men jag vet ju att det blir superkul! Åker hem ikväll/inatt eftersom vi ska till Mora på dop imorn. Fullspäckad helg med andra ord.
Ska ta och diska och plocka lite här hemma nu.
Trevlig helg!

RSS 2.0