måndag

Snart har jag jobbat 1 månad på det här jobbet, sjukt vad fort tiden går! Hade iallafall en jättemysig helg hos mamma och Lars, skönt att ta det lugnt och inte ha några måsten.
Nu är det full fart igen, mycket att göra varje dag, superkul! Idag åkte jag direkt hem till Nina efter jobbet, blev bjuden på god mat med trevligt sällskap till, perfa. :) J är inte hemma så imorn blir det fisk till middag här hemma. Nu blir det sängen!

Mars

Hej och hå, tiden bara flyger fram! Längesen jag skrev nu och jag har varken lust eller behov av att skriva. Skriver ett par rader nu iallafall så ni vet att jag lever och så jag kan läsa om ett år och se vad jag hade för mig i mitten på mars. :)
Jobbar och står i såklart, kommer in i det mer och mer och det är kul! Vet fortfarande inget om fortsättningen efter sista maj men håller tummarna att jag får förlängt över sommaren iallafall.
Ikväll ska jag ut och käka med bolaget, det ska bli riktigt kul att träffa dem igen, var ju så längesen eftersom jag inte jobbat sedan i januari. Känns som att det hänt en del där nu på sistone.
I helgen ska vi till mamma och Lars, mamma fyller ju år på fredag så det ska bli mys att åka upp!
Dagarna blir längre och längre hela tiden också och jag känner hur mycket piggare och gladare man blir av våren!
Nu måste jag byta om och göra mig i ordning, ha det så bra!
Kram

Fredag igen

Första veckan som sjukgymnast i primärvården klar, jobbig vecka på många sätt men kul också! Efter jobbet åkte jag direkt och handlade till lite partaj som blir här hemma imorn, sen hem och städade lite. Nu sitter jag i soffan med 14 bitar sushi i magen och ett glas cola brevid mig och kollar på det nya programmet "101 sätt att åka ur en gameshow", ett program i min smak!
Imorn på dagen blir det kanske ett besök på bo-mässan här i Gävle och sen lite fix och trix hemma.
Så skönt med fredag! En stor fördel med att jobba är ju att man verkligen är ledig på helgerna. Det och att få lön är det bästa. :)

RSS 2.0