Fredag!

Så skönt, har haft en ledig fredag idag. Städat hemma och varit en sväng på stan. Adventspyntat lite.
Ikväll blir det middag på Church street med Mamma & Lars, ska bli väldans trevligt och gott. :)
Har haft en underbar första vecka som förlovad, can´t wait till på måndag då jag får visa det för resten av världen, får våra ringar då, äntligen!
Blir en härlig helg detta, inget särskilt planerat på dagarna, mysa, fixa och dona. Imorn kväll ska jag till Annso, middag och vin väntar.
Härliga helg!

Tällberg, 20/11 2010

Fick världens största överraskning i lördags av min älskade J. Han hade ju fixat en hemlig resa till mig, en ladda-upp-för-slutspurten-av-hösten-helg, det jag inte hade en aning om var det han hade planerat i all hemlighet i typ ett halvår. I lördags morse gick han ner på knä och frågade mig om jag ville gifta mig med honom!
-Klart jag vill! var mitt svar som dock dröjde någon sekund, inte på grund av tvekan utan chock! Hade inte ens tänkt tanken, jag trodde inte att han var redo för det. Sen sa jag ja två gånger för att han skulle vara säker, hihi.
Efter det oerhört romantiska och härliga uppvaknandet följde en underbar dag med hotellfrukost på sängen, flera olika spabehandlingar och 4-rätters på kvällen. Jag har världens bästa kille, som nu är min fästman! :D Ser fram emot resten av våra liv som vi ska leva tillsammans.

Tisdag, träning, tvätt

Har varit i Uppsala igår och idag, skrivit uppsats med Madde. Känns bra, vi kommer framåt.
Imorn blir det ner igen och sen ska vi ut och käka några i klassen på kvällen. Blir kul att komma ifrån skolan lite!
Sover därför i Uppsala imorn.
Idag har jag sen jag kom hem tränat, tvättat och lagat och ätit mat. Gjorde en pastasås med stark korv, färska tomater, lök och mexican chili creme fraiche, blev supergott! Mycket nöjd med mig själv.
Ska hoppa i säng nu, är så trött idag. Blir lite sovmorgon imorn iallafall, åker inte förrens 9. :)

Det värsta jag vet...

är när någon av mina nära mår dåligt. Och när det sedan beror på ett arsel som inte kan bete sig som folk så blir jag bara ännu argare. Usch!! Hur kan man vara så tanklös och elak? Tänker på dig min älskade, underbara vän!

Har iallafall haft en bra helg med mina bröder, Linda och Alva- och Ellamys och massa fika hos kära faster idag. Beslut är fattade och det känns bra.
Imorn är det Uppsala igen, tidig morgon väntar.

Freeeeedag!

Strax bär det av mot Lotta, jag och Sofie ska dit och ha fredagsmys med sushi, julmust och idol. :)
Har hunnit med en del idag, skrivit klart bakgrunden till uppsatsen, åkt hem med Emma-sällskap på tåget, fikat med Sandra på stan och sen lånat bil av Js mamma. Hade tänkt träna också men ställde in det till slut.
Veckan har gått uppåt efterhand, det var jobbigt att släppa praktiken men nu känns det som att jag är på banan igen med uppsatsen och har hunnit med att träffa många vänner i veckan vilket gjort mig gladare.
I helgen blir det familjehelg vilket jag ser fram emot!
Ser också fram emot veckan som kommer för då kör vi igång riktigt jag och Madde, hoppas på smidigt uppsatsskrivande. :)

Vänder sakta uppåt

Försöker se till att jag har saker att se fram emot varje dag denna vecka så den inte blir så lång. Igår hade jag sällskap av finaste Wilma, vi tog några prommisar och mös emellanåt här hemma. Sen på kvällen var jag till Elin på Perfect home-party. Hade väldans trevligt och det var fina saker men kände att det inte funkade i min budget att köpa något.
Lyckades faktiskt göra ett ryck och skriva klart den dryga rapporten igår kväll efter att jag kommit hem från Elin så ska ta och skicka in den nu. Så idag och resten av veckan kommer ägnas åt uppsatsen.
Andra saker att se fram emot denna vecka är lunch med Annso idag, klippning imorn, till Uppsala på torsdag och sen är det fredag! Helgen blir ännu en familjehelg, nu med brorsorna, ska bli kul.
Ska leta artiklar nu, trevlig tisdag!

8 november 2010

Idag är en speciell dag, idag skulle min pappa fyllt 65 år och blivit pensionärsmässig i ålder åtminstone. Det känns väldigt orättvist att han inte fick bli så gammal att han skulle fått börja njuta ordentligt av livet. Han såg fram emot att bli pensionär, att få vara i skogen mer och ta dagen som den kommer. Slippa kliva upp innan 6 på dagarna och kunna stanna inomhus om det var dåligt väder. Kanske skaffa hund. Men så långt kom han aldrig, livet tog slut innan det ens började komma nära 65. Sorgen kommer över mig ibland men livet rullar på ändå. Tänker på honom ofta, pratar om honom ofta och saknar honom alltid.

Slut för sista gången.

Nu är praktiken slut. SÅ tråkigt men inte nåt att göra åt. Vill ju bara vara kvar och lära mig mer och mer! Nu är det dags att gå ut i verkligheten, i arbetslösheten och jaga jobb. Usch. Insåg i helgen att "den stora skräcken" som jag kallar den har drabbat mig med, skräcken för arbetslöshet, för att inte ha något att göra eller för att få ett jobb som jag egentligen inte vill ha men inte kan tacka nej till... Skulle vara så skönt att se in i framtiden och se att den är ljus, vilket jag hoppas.
Nu är det uppsats på hemmaplan en vecka, trist det med, att inte få träffa folk, bara sitta hemma och häcka. Imorn kommer iallafall Wilma och gör mig sällskap, det blir bra. Kommer jag ut lite med.
Har varit hos mamma i helgen, lugnt och skönt, trevligt sällskap och god mat. Välbehövligt.
Nu ska jag skriva klart min VFU-rapport så jag kan köra igång med uppsatsen imorn. Kul söndagskväll.

Sista veckan

Gjort min slutbedömning på praktiken idag, gick bra så nu är jag godkänd på sista praktiken någonsin. Nästa gång jag har patienter är jag sjukgymnast, helt sjukt. Fast som det är nu trivs jag så sjukt bra på praktikplatsen och har inte alls någon lust att sluta på fredag, vill vara kvar!!

Tidigare praktiker har det känts som att det är skönt att komma tillbaka till skolan när det börjar närma sig slutet men inte denna gång. Har så roliga och bra patienter och trivs himla bra på arbetsplatsen...
Annars har jag hunnit med att vara förkyld, firat Emma som fyllt 30 och haft helg. :)
Nu har jag bakat, ska bjuda på fika imorn, och kollat Greys så nu väntar sängen.

RSS 2.0