Taggad!

Inledde resan mot mitt mål idag, ska komma igång ordentligt med träningen den här hösten har jag bestämt. Mitt mål är att vara nöjd med mig själv när vi åker till Sri Lanka i januari. Just nu är jag inte det, känns inte bra att inte vara det när jag bara är 25 år. Det är ju nu man ska vara nöjd! Så nu är det slut på detta. Här ska tränas!

Felet i mitt fall är ju just bristen på träning, jag äter hyfsat bra. Inte alls särskilt mycket onyttigt i veckorna, en del på helgerna men det måste man få, trist liv annars. Därför ska nu träningen bli en del av mitt liv.
Började som sagt idag med ett puls/medel pass på friskis, fick i princip ett årskort gratis tack vare friskvårdsbidraget från mitt jobb, schysst med bidrag fastän jag bara är extring! Var sjukt jobbigt idag men kul! Och jag vet att om jag håller i så kommer det märkas. På torsdag är det dags igen, skivstång då. Puh!
I övrigt så rullar det på, skolan idag som vanligt. Ska dit imorn med, men på torsdag blir jag hemma tror jag. Har inget på schemat då så jag stannar hemma och pluggar istället. Skönt att slippa åka!
Ska krypa i säng snart, passa på då jag kan gå och lägga mig tidigt.

Härlig helg

Har haft två underbara dagar ute på Römaren tillsammans med vänner, kräftskiva igår. Tom J åt en klo eller två :)
Hade tur och slapp regn helt, var riktigt varmt då solen var framme. Idag fick vi dock bråttom då stora mörka moln drog närmre och vi skulle åka båt in till hamnen. Vill inte åka båt i värsta ovädret direkt. Hade tur igen och klarade oss undan det helt. Känns bra att verkligen utnyttjat sista (?) sommarhelgen med att vara ute mycket!
Blev bjuden på middag hos Nina ikväll, jättetrevligt och gott var det! Nu är jag supertrött och ska gå och lägga mig, tidig morgon imorn... Godnatt!

Fredag!

Helg!
Veckan har varit lång men nu är det fredag och jag är ledig. :) Måste plugga en del men skönt att vara hemma och kunna göra annat med. Ska t.ex. träffa Lotta och luncha idag, ska bli kul det var längesen vi sågs. Håller på och tvättar också och självklart måste det handlas med... Vi ska ha kräftskiva ute på Römaren i helgen så en del saker måste inhandlas till det. Mycket att göra men kul!

Skola igen

Idag började skolan igen efter 1 veckas ledigt, kändes som jag var där igår.. Känns bra att vara tillbaka men det känns lite trist att sommaren lider mot sitt slut.
Vi har haft en jättebra semester, började med att åka till Norrtälje och Åtellet där vi hade presentkort, och Gud vilket mysigt ställe! Vill definitivt åka dit igen, superfina rum, mysigt och jättebra läge precis vid ån (därav namnet...). God mat var det med.
På måndagen åkte vi till Uppsala, lämnade bilen och tog tåget till Göteborg. Bodde på Gothia Towers i 3 nätter och hade det super! Vi var på stan, Liseberg, 3 olika museer och åkte runt med spårvagnarna överallt kändes det som. :)
Lite trist att åka hem i torsdags men vi hade en jättebra helg med. När vi kom hem på torsdag kväll åkte vi nästan direkt till Kalles och åt en brakmiddag för att fira Emily (Js kusin) som blivit Dr. Bender! Fredagen spenderades ute i Valbo hos Js pappa, mycket trevligt. Lördag dag var vi ute i Järbo och lekte och mös med Alva och Ella, och sen på kvällen åt vi middag och spelade Trix hos Js mamma och Tobbe. Riktig familjehelg, jättemysigt!
Nu ska jag slappa en timme framför teven, sen väntar sängen. Tidiga kvällar igen nu...

Slut på jobb och tråkig händelse.

Jobbat sista dagen för sommaren och det känns sååååå skönt! Har uppnått målet med att ledsna lite på jobbet efter min fjärde sommar där och det känns bra. Då blir det inte lika tråkigt att sluta när det nu sker.
Imorgon ska vi åka på semester, dock har vi fått en tråkig nyhet ikväll så vi får se när vi kommer iväg. Hoppas på att det blir iallafall. Vi får se imorgon.
Ska gå och sova nu, det är på tiden, jag är jättetrött!

Sen senast

Mycket jobb, bl.a. 12-timmars i fredags.
Jobb-fest i lördags, sjukt kul!!
Mysdagar söndag-måndag med Jonthe, härligt att vara lite ledig. Mitt beslut att byta bort måndagens jobb var det bästa jag kunde gjort. Så välbehövlig ledighet.
Idag har jag hälsat på Madde i Mohed, Söderhamn. Mys att träffas och kul att få se hennes kära Mohed. Nu snart kommer vi få se varandra mer igen i och med att skolan börjar! :)
Middag ute i Valbo med Evastina och Emily (Emily som kommit från USA idag).
Sen dator och teve i soffan.
Snart sängen, jobb imorn.

Torsdag 5 augusti

Jobbat idag, det gick bra men det känns skönt att det bara är en vecka kvar nu, har varit lite väl mycket jobb i sommar. Imorn är det långdag, 8-19.30! Tog på mig det frivilligt men det är ändå länge... Som tur är börjar jag inte förrens 10 på lördag, annars hade jag nog inte orkat.
Efter jobbet åkte jag direkt ner på stan och träffade Sandra, jättekul att ses! Känns som vanligt och det är skönt. Bra med vänner som man känner så bra att det inte gör nåt om man inte ses på länge. (Fast det blir oftast fööör länge mellan gångerna... :P)
Ska kolla lite bloggar nu innan sängen kallar!

Upptagen helg

Långt mellan gångerna här men det blir lätt så på sommaren. Har iallafall hunnit med en grillkväll hos Mange i fredags, firat Jonthe, Elin och Agneta hos Agneta och Tobbe med god mat och kortspel i lördags, Ellas dop i söndags och varit i Furuvik. Det sistnämnda var idag då jag var där med bror och hans familj. Fick åka lite barnkaruseller och titta på djuren, mycket mysigt! Så kul att följa med!
Har även fikat med Maria idag, mys att träffas innan hon flyttar söderut igen, hoppas vi hinner ses en sväng till innan söndag.
Imorn ska jag nog till Madde i Söderhamn, ska bli skoj att ses igen. :)
Sen jobbar jag resten av veckan, men det går bra. Skönt med ledigt imorn, välbehövligt!

RSS 2.0