Träning

Ahhh, sitter i soffan och vågar knappt röra mig, har så sjukt ont i kroppen! Skivstång igår och puls/medel idag har gjort sitt i mina muskler som jag känner att jag har nu. Är väldans nöjd med mig själv och unnar mig en fika imorn kväll med gott samvete!

Ikväll är jag ensam hemma igen, J är kvar i Sthlm på nån jobbgrej. Trist att vara hemma själv och framförallt att sova själv, det gillas inte. Han kommer hem imorn iallafall och i helgen blir det lugnt och skönt.^
Praktiken går bra och det går väldans fort! Snart slut ju, 8 dagar kvar bara. :( Den här hösten bara rusar förbi!
Ska göra mitt i uppsatsarbetet och kika på vad Madde haft för sig idag, hon är duktig hon!

Hemma igen

Kom hem för en timme sedan ungefär från Sthlm. Har haft en perfekt helg! Började ju med att umgås med storebror i fredags, middag, idol, godis och film. Härligt! :)

Lördagen spenderades med 3 av mina fina klassisar, Lotta, Madde och Alexandra. Mös runt på stan, lunchade, fikade och kikade runt. Bröt av med lite soffhäng hemma hos Lotta och gjorde oss i ordning och sen gick vi iväg till Sahara, där vi åt jättegod libanesisk mat! :) Första gången för mig, blir fler!
Blev inte så sen kväll, vi var hemma vid 12 och satt och pratade en stund till. Idag fick vi supergod frukost och sen åkte vi mot centralen och hemåt. Underbar helg, nu har jag parkerat mig i soffan men måste ta mig ur den snart för att åka och handla lite tror jag.
J kommer vid 19-tiden så det blir väl middag då.
En till vecka på praktiken väntar, bara 10 dagar kvar nu, knasigt!

Sthlms-helg

Japp, nu väntar en Sthlmshelg! Ser fram emot det! Imorn åker jag ner, jobbar bara halvdag pga långa dagar tidigare så jag åker redan vid två. Fredagskvällen spenderas med bror och sen väntar tjejdag på lördag. :)
Praktiken går bra, är väldigt skoj och idag har jag tom "botat" en patient.
2 veckor kvar nu, sen väntar uppsats-jobb. Ska försöka skriva min rapport innan praktiken är klar bara.
Kort uppdatering men bättre än inget!

Torsdag

Ojojoj, vad trött jag är! Har kikat på CSI och druckit te, måste nog krypa ner i sängen nu om jag ska orka med morgondagen.
Andra veckan snart till ända på praktiken och det är så kul så kul. Trivs verkligen inom primärvården, det är utmanande och lärorikt och jättekul på samma gång. Önskedröm att få ett jobb inom det området.
Har sökt lite diverse kurser till i vår nu också, måste ju gardera upp mig så jag har nåt att göra ifall jag inte får nåt jobb. Men kommer inte att ta nåt mer studielån tror jag, har ju bara en termin kvar och det känns lite onödigt. Då får jag försöka jobba på bolaget ett tag så jag överlever.
Lite skoj har jag haft i veckan i övrigt med, träffade Nina igår och fikade med henne, kul och hon är i en spännande fas med!
Helgen blir skoj med, imorn blir det kanske bio om vi hittar nåt vi vill se och sen på lördag ska jag ut med Annso och Carro! Det blir nog superbra, brukar bli det när vi ses.

Helg.

Så var sista första praktikveckan slut. Nu kommer jag aldrig mer skriva första praktikveckan... Sista praktiken. Känns skumt, jag är ju snart klar. Hjälp.
Har haft en bra praktikvecka iaf, roliga patienter och lärt mig mycket! :) Precis som det ska vara.
J har åkt till Uppsala, han ska hjälpa Joel att rusta deras lgh, så jag är ensam hemma hela helgen. Det ska utnyttjas till fullo, så snart kommer Annso hit och ska kolla på idol med mig, det blir gottesnask och rosévin! :) Imorn blir det Bolags-jobb några timmar och sen ska jag träffa Lotta m.familj. Söndag blir det lek i Järbo!
Ska försöka trycka in lite plugg där nånstans också. Måste hålla mig ajour med vad Madde har gjort på vår uppsats.
Så nu vet ni hur min helg ser ut, önskar er en trevlig helg med!

Tiden flyger

Längesen nu, men har ingen tid! Snabb sammanfattning:
Torsdag: Statistik med Madde i skolan, sov hos Emma & Joel.
Fredag: Seminarie och statistik i skolan, käkade på Akropolis med J på kvällen eftersom vi firade 4 år. :) De 4 bästa åren!
Lördag: Förberedelse för: Fest på kvällen! Emma (Js syster) hade sin 30-årsfest på kvällen. Sjukt roligt och bra ordnat! Vi åkte hem 3. :)
Söndag: Sov länge, sen lunch med Emma (N) på stan, sen kalas för Evelina som fyllde 8.
Måndag: Första dagen på praktiken, lugnt och skönt. :)
Idag: Andra dagen, inte lika lugnt! Haft två egna patienter idag, gick bra! Kändes bra och den här praktiken kommer bli rolig och lärorik! :)
Väntar nu på att J ska komma hem så ska vi käka nåt. Har stopp i avloppet i köket (igen) och orkar därför inte laga mat så det blir en massa disk. Därför köpmat. Måste ut till Valbo en sväng och lämna en nyckel för Js pappa ska hjälpa oss imorn då spolbilen kommer eftersom varken jag eller Jonthe kan vara hemma, mycket snällt av honom!
Nu vet ni min senaste tid, ska sätta mig med plugg nu för jag måste läsa på lite knä och nerver till imorn.

RSS 2.0